Spotgoedkoop naar Genève vliegen

van Roos in Reistips | 19.01.2010 | geef reactie

Vliegtickets TransaviaMet Transavia kan je tot en met 26 januari de allervoordeligste vliegtickets naar Genève boeken. De vliegtuigmaatschappij vliegt  vanaf Rotterdam op vier verschillende tijdstippen naar de culturele Zwitserse hoofdstad en probeert met deze weektopper de bestemming wat meer onder de aandacht te brengen. Je kan de vliegtickets naar Genève boeken binnen vliegdata tot en met 14 maart 2010.

En waarom een vliegticket Genève?

Genève is na de hoofdstad Zürich de grootste stad van Zwitserland en ligt in het Franstalige gedeelte. De stad ligt tussen het Juragebergte en de Alpen in en wordt ook wel de kleinste metropool van de wereld genoemd. En dat is niet gek, want de stad beschikt over zijn eigen meer (het Meer van Genève) en is rijkelijk voorzien van een in het oog springende stadshistorie. Genève is overigens ook een centraal punt voor veel internationale organisaties (zo zetelt de Europese tak van de Verenigde Naties hier) en heeft dan ook een modern zakencentrum. Maar dat is niet alles: talloze musea, bibliotheken, theaters en andere culturele instellingen maken van Genève een bijzonder veelzijdige stad.  En natuurlijk beschikt deze metropool over een levendig winkel- en nachtleven.

Wacht niet langer en vindt deze voordelige vliegtickets van Transavia bij vliegen.idealo.nl!

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>