Stiekem seksen op vluchten van Air New Zealand?

van Roos in Reisnieuws | 03.02.2010 | geef reactie

Het was al geen groots nieuws meer,  maar afgelopen week maakte de Nieuw Zeelandse vliegtuigmaatschappij Air New Zealand bekend dat ze ligbedden als mogelijkheid in plaats van stoelen op hun vluchten gingen aanbieden. De stoelen met vervelende armsteunen kunnen bij Air New Zealand gemakkelijk naar beneden worden geklemd, waardoor een comfortabele en grote luie stoel ontstaat die veel weg heeft van een bed. Een ligbed neemt drie stoelen in beslag.

Knuffelen en seksen in het vliegtuig?

Op deze manier kunnen stellen of kleine families gemakkelijker en comfortabeler reizen door een extra stoel aan te kopen en daardoor relaxend op reis te gaan. Gevaarlijk wordt het wel, natuurlijk, omdat stelletjes snel het gevoel zullen krijgen dat ze in een hotel of hun eigen bed liggen in plaats van in het vliegtuig. Maar het is een slimme zet van de pacifische vliegtuigmaatschappij, met de tendens mee te gaan services aan te bieden voor extra kosten. Passagiers betalen graag voor luxe, maar worden niet graag verplicht voor luxe te betalen.

Zin om de vliegtuigbedden uit te proberen?

Air New Zealand vliegt direct vanaf Amsterdam naar Nieuw Zeeland.

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>