Vliegen via Duitsland: Met de limousine naar Düsseldorf

van Roos in Reisnieuws, Reistips | 11.02.2010 | geef reactie

Lufthansa Düsseldorf zet limousine inVeel passagiers hebben Duitsland al ontdekt als slimme vertreklocatie voor goedkope vluchten naar menig bestemming. Het is vaak een stuk voordeliger om via Düsseldorf of zelfs Brussel te vliegen dan via het grote Schiphol. Vooral reizigers die helemaal niet zo dicht in de buurt van de Amsterdamse luchthaven wonen, kunnen vaak gemakkelijker en voordeliger gebruik maken van de mogelijkheden via buitenlandse luchthavens te vertrekken naar hun zakenreis- of vakantiereisbestemming.

Met de Lufthansa limousine naar het vliegveld

En dit soort mogelijkheden blijven natuurlijk niet onopgemerkt, ook niet voor de vliegtuigmaatschappijen. Nadat veel prijsvechters al doelgericht investeren in de ‘secundaire’ luchthavens, gaan steeds meer maatschappijen het heil voor hun uitbreidingen in kleinere en buitenlandse vliegvelden zoeken. Zo zet Lufthansa binnenkort comfortabel vervoer in om toekomstige passagiers vanuit Nederland naar Düsseldorf te vervoeren. Op deze manier hoopt de Duitse vlieggigant ook de passagier die meer luxe verlangt naar de Duitse luchthaven te lokken.

Low-cost airline Ryanair vliegt al langere tijden met veel prominente bestemmingen via de Duitse luchthaven Düsseldorf-Weeze, de meest geliefde buitenlandse luchthaven onder de Nederlanders.

Tags: , , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>