Visum in het vliegtuig kopen (Amsterdam-Dubai-Jakarta)

van Roos in Reisnieuws | 26.03.2010 | 1 reactie

goedkoop vliegticket naar indonesieAfgelopen Vakantiebeurs was Indonesie het meest prominent aanwezige land, de grote sponsor van het evenement – om de Nederlandse toerist te motiveren zijn zinderende zomerdagen in het idyllische ex-koloniale land door de brengen. En nu komt de Indonesische vliegtuigmaatschappij Garunda Air met een verleidelijke service. Vanaf juni 2010 biedt het namelijk op zijn vluchten vanaf  Amsterdam Schiphol via Dubai naar Jakarta de mogelijkheid aan om het visum in het vliegtuig te verkrijgen.

Op reis met of zonder visum?

Voor een reis naar Indonesie heb je namelijk een visum nodig, wat veelal resulteert in ellenlange wachtrijen en frustraties aan de grens. Maar niet langer als je met Garunda Air vliegt. Je kan namelijk tijdens je vlucht een paspoortcontrole doorgaan die je een voucher oplevert waar je vervolgens direct naar een visumbalie bij de aankomstluchthaven kunt en je paspoort niet uitgebreid gecontroleerd hoeft te worden.

Succes voor Indonesië

Garunda Air probeerde ditzelfde concept al eerder in het jaar uit op andere trajecten en besloot door het grote succes de actie uit te breiden. Een bijzonder mijlpaal natuurlijk in het verbinden van het Nederlandse toeristische industries met het oud-Nederlandse koloniaal gebied van Indonesië.

Tags: , , ,

1 reactie(s) op "Visum in het vliegtuig kopen (Amsterdam-Dubai-Jakarta)"

  1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Vliegen Idealo NL. Vliegen Idealo NL heeft gezegd: Visum kopen bij Garunda Air in het vliegtuig http://bit.ly/visumindonesie [...]

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>