Ryanair overweegt nog steeds 1 euro voor toiletbezoek

van Roos in Reisnieuws | 08.04.2010 | geef reactie

1 euro betalen voor de wc bij ryanairDe prijsvechter had het idee al eerder naar buiten gebracht, maar vandaag komen dezelfde geluiden weer aan de oppervlakte. Ryanair overlegt op dit moment met de vliegtuigbouwer Boeing over de mogelijkheden om het aantal toiletten van drie terug te brengen naar slechts een. Dit zou betekenen dat 189 passagiers samen met een toilet een vlucht zouden moeten doorbrengen. Ook zouden de passagiers die deze luxe wensen te gebruiken, daar een euro voor betalen.

Minder toiletten betekent minder overlast?

Goed idee, zegt topman van Ryanair Michael O’Leary, want zo stimuleert de airline zijn reizigers alvorens het vliegen naar de wc te gaan én hebben de passagiers die aan het gangpad zitten minder last van wc-bezoekende mede-passagiers. En natuurlijk levert het voor de airline zelf extra ruimte op om weer op te vullen met extra stoelen. Of het plan echt doorgaat, dat beslist de luchtvaartmaatschappij pas in 2012. Tot die tijd nog maar even genieten van de toilerbezoekjes in het vliegtuig.

Tags: , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>