Reistip: de goedkoopste vluchten naar New York

van Roos in Reistips | 18.05.2010 | 1 reactie

vliegticket new yorkAltijd al op reis willen gaan naar de Big Apple, naar de stad die symbool staat voor de gehele Verenigde Staten? Door Manhattan willen struinen, gaan shoppen als de beruchte Sex & the City vrouwen, de vele musea bezichtigen en het echte New Yorkse nachtleven te ontdekken? Tegenwoordig kan je al voor een paar honderd euro  vanuit Nederland comfortabel naar New York vliegen. Met een beetje geluk scoor je een retourticket voor rond de 200 tot 300 euro!

Vanaf Schiphol naar New York

Het is geen extreem lange zit, want al binnen acht uur ben je vanaf de Nederlandse luchthaven al in New York. Er zijn verschillende directe vluchten, maar soms kan het ook voordeliger uitpakken met een korte overstap via de Parijse luchthaven Charles de Gaulle te vliegen. Je kunt bijvoorbeeld met Continental Airlines direct op de vlucht naar de VS of met Air France via Parijs naar New York vliegen.

Al zin gekregen het vliegtuig te pakken naar New York? Zoek hier direct naar de actuele aanbiedingen van de meest voordelige vluchten van Amsterdam naar New York!

Tags: , , , , ,

1 reactie(s) op "Reistip: de goedkoopste vluchten naar New York"

  1. C. Walter zegt:

    Wij vliegen 5 juni met germain wings naar oostenrijk stel dat het 14 dagen regent kunnen wij dan de vluchtt omzetten en zo ja hoe gaat het

    vr. groet
    C. Walter

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>