Olympische Spelen 2012 in Londen

van Sebas in Reistips | 21.02.2012 | geef reactie

Olympische spelen

Dit jaar, van 27 juli tot en met 12 augustus, zullen in Londen de 27ste editie van de olympische zomerspelen plaatsvinden. Ook deze zomer zullen Nederlandse sporters daar in vele disciplines vertegenwoordigd zijn, waardoor Londen in deze periode voor veel landgenoten een interessante bestemming word voor een stedentrip.

Olympische kaarten kopen

Meerdere organisaties en reisbureaus bieden voor woekerprijzen olympische arrangementen aan inclusief olympisch ticket, overnachting en vliegticket. Ook zijn er op verschillende websites nog losse kaarten te bemachtigen, of worden er op verschillende data tickets vrijgegeven voor de verkoop. Het zal helaas niet iedereen lukken om kaartjes te bemachtigen voor sportevenementen, maar ook zonder een entree-bewijs voor het stadion is er om de olympische spelen heen genoeg te beleven in de Britse hoofdstad.

Holland Heineken House

In het Alexandra Palace in North-Londen (in de volksmond ook wel Alley Pally genoemd) zal het Holland Heineken House staan, waar men ook zonder olympisch ticket in Nederlandse sfeer sport evenementen kan volgen. (Tickets voor het Holland House zijn hier verkrijgbaar). Naast het Holland House zullen er verspreid door de stad heen talloze andere activiteiten georganiseerd worden die Londen zullen omtoveren tot een feestelijk olympisch geheel.

Goedkope tickets Londen 2012

Momenteel zijn er op vliegen.idealo.nl al vliegtickets Amsterdam–Londen beschikbaar vanaf 67 euro, waardoor het voor iedereen mogelijk is om het olympische gevoel op de London Olympics 2012 te proeven.

 

Foto: London 2012 logo van Ben Sutherland, CC bewerkt door idealo.nl

Tags: , , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>