Aruba International Film Festival

van Sebas in Reistips | 19.03.2012 | geef reactie

Van 22 tot 28 juni zal dit jaar het derde Aruba international film Festival, afgekort het AIFF, plaatsvinden. Over het algemeen ligt de nadruk op films uit Hollywood en het Caribisch gebied, en dit jaar ligt de focus speciaal op Suriname. Met gasten waaronder bijvoorbeeld de Surinaamse DJ Chuckie en cabaretier Jörgen Raymann, maar ook grote Amerikaanse sterren, belooft het een werkelijk internationaal Festival te worden. (voorbeelden van Amerikaanse gasten vorig jaar zijn de Acteur Richard Gere en de Rapper 50 Cent.) De films die getoond zullen worden, zullen drie weken voor aanvang van het festival bekend gemaakt worden.

Aruba

Het eiland is ongeveer even groot als Texel en ligt iets meer dan 20 kilometer ten noorden van het Venezolaanse vasteland. De hoofdstad is Oranjestad en hier ligt tevens de Internationale luchthaven Koningin Beatrix. Ze is een onderdeel van de ABC (Aruba, Bonaire, Curacao) eilanden en men kan zich er met Nederlands prima redden. De adembenemende natuur en de prachtige stranden maken het eiland een geweldige setting voor een internationaal film-festival; Wie houdt er nu niet van films en tropische eilanden?

Vliegtickets naar de zon

Het Aruba International Airport  is met een directe vlucht te bereiken vanaf Schiphol Amsterdam. Tevens gaan er vluchten naar Aruba vanaf Curacao en Bonaire en vanuit Suriname en meerdere luchthaven is het zuiden van de Verenigde Staten.

Foto 1: Iguana Beach door Bevis Chin. CC. Bewerkt door vliegen.idealo.nl 

Tags: , , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>