Luchthavens

van Sebas in Reisnieuws | 03.04.2012 | geef reactie

Er zijn veel verschillende soorten luchthavens, en 1 keer per jaar word er door Skytrax de luchthaven verkiezing gehouden. Deze verkiezingen hebben vele verschillende categorieën en vorig jaar zijn er meer dan elf miljoen stemmen uitgebracht.

 

Schiphol Lounge

Top 10 van 2011

1. HONG KONG INTERNATIONAL AIRPORT
2. SINGAPORE CHANGI AIRPORT
3. INCHEON INTERNATIONAL AIRPORT
4. MUNICH AIRPORT
5. BEIJING CAPITAL INTERNATIONAL AIRPORT
6. AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT
7. ZURICH AIRPORT
8. AUCKLAND INTERNATIONAL AIRPORT
9. KUALA LUMPUR INTERNATIONAL AIRPORT
10. COPENHAGEN AIRPORT

 

 

Content Idealo

De Skytrax lijsten zijn leuk voor de luchthaven beheerders en voor mensen die dagelijk moeten vliegen, maar voor de normale reiziger hebben ze niet zo veel nut omdat men toch gebonden is aan de paar dichtstbij gelegen luchthavens. Op Vliegen.idealo.nl is een zeer uitgebreide verzameling te vinden met bijna elke luchthaven ter wereld en per luchthaven unieke informatie. Deze exclusieve informatie is door onze reisexperts geschreven met het doel om reizigers beter voor te bereiden op de reis die komen gaat. Niet alleen over aankomsten en vertrek is er informatie te vinden, maar ook vervoer ter plaatse en mogelijkheden op de luchthaven hebben wij voor bijna zesduizend luchthavens uitvoerig beschreven. Kijk hier voor de gehele lijst!

Naast luchthaven bieden wij ook uitgebreide unieke databases met gegevens over luchtvaartmaatschappijen en informatie over verschillende landen. De land-specials zijn speciaal voor in Nederland woonachtige reizigers geschreven en bevat dan ook uitgebreide informatie over bijvoorbeeld de verschillende inentingen die men nodig heeft, of waar de ambassade te vinden is in een bepaald land.

Foto: Schiphol lounge door Eric Wahlforss, CC. Bewerkt door vliegen.idealo.nl.

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>