Ryanair naar Maastricht Aachen Airport

van Sebas in algemeen, Reisnieuws | 03.07.2012 | geef reactie

Ryanair

 

Ryanair in Maastricht

De Ierse prijsvechter Ryanair zal binnenkort een basis krijgen op het Maastricht Aachen Airport. Vooralsnog word er een enkel Ryanair toestel neergezet, dit worden er in de toekomst vermoedelijk meer. Momenteel verzorgt Ryanair al vluchten van en naar bijvoorbeeld Eindhoven, maar met een basis in Maastricht zal het aanbod van bestemmingen hard toenemen.

Bestemmingen
De drie nieuwe bestemmingen die nu al vast staan zijn Dublin (DUB, Londen Stansted (STN) en Venetië Treviso (TSF). Een groot voordeel van een “basis”, in tegenstelling tot een normale aanvlieg-luchthaven, is dat er vanaf de basis door Ryanair zelf bestemmingen gekozen kunnen worden. De aanvlieg-luchthavens kunnen slechts als bestemming gekozen worden.
Tot voor kort was ook EIN in de strijd voor de Ryanair basis. Dankzij haar regelgeving met betrekking tot aantal vliegbewegingen heeft Eindhoven het echter af moeten leggen tegen Maastricht (MAA).

 

Foto: Ryanair B737-800 door Pauls imaging, CC. Bewerkt door vliegen.idealo.nl 

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>